• Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Home arrow Blog arrow Tekuće održavanje poslovnog objekta Zemljoradničke zadruge
Tekuće održavanje poslovnog objekta Zemljoradničke zadruge PDF Ispis E-mail

Image

Pokrenut postupak Javne nabave za radove na projektu "Tekuće održavanje poslovnog prostora Zemljoradničke zadruge u ulici M. Tepa br.3, Mostar". (Broj Odluke: I-25-229/16 od 09.03.2016.) Projekat radova gore navedene Javne nabave se sastoji od: pripremni radovi, zidarski i gips-kartonski radovi, stolarski i bravarski radovi, keramičarski i izolaterski radovi, elektroinstalacijski radovi, vodovod i kanalizacija.

Na portalu JN BiH (EJN) objavljeno je Obavještenje o nabavci za radove na projektu"Tekuće održavanje poslovnog prostora Zemljoradničke zadruge u ulici M. Tepa br.3, Mostar". (broj obavještenja: 1235-7-3-9-3-3/16 od 10.03.2016.)

Nakon što su ponuđači produžili rok važenja njihovih ponuda za još dva mjeseca, te nakon ocjene ponuda i Odluke o najpovoljnijem ponuđaču, Agencija "Stari grad" je potpisala Ugovor o izvođenju radova na projektu  "Tekuće održavanje poslovnog prostora Zemljoradničke zadruge u ulici M. Tepa br.3, Mostar". (broj Ugovora: I-25-229-18/16 od 21.06.2016.).

Na portalu za Agencije za javne nabave BiH (EJN)objavljen izvještaj o provedenom postupku javne nabave za projekat "Tekuće održavanje poslovnog prostora Zemljoradničke zadruge u ulici M. Tepa br.3, Mostar". (broj postupka: 1235-7-3-9/16 od23.06.2016. godine).

Odluka JN - tekuće održavanje - Zemljoradnička zadruga

Obavještenje-EJN-tekuće održavanje Zemljoradnička zadruga 

Zapisnik - Zemljoradnička zadruga 

traženo produženje važenja ponuda za radove 

traženo pojašnjenje cijena radova iz ponude 

Zapisnik-ocjena ponuda-Zemljoradnička zaduga 

Odluka-najpovoljniji ponuđač-Zemljoradnička zadruga-radovi 

Ugovor-radovi-Zemljoradnicka zadruga 

EJN - Izvjestaj o provedenom postupku - Zemljoradnicka zadruga 

Odluka JN - Zemljoradnicka zadruga-nadzor 

EJN - Zemljoradnicka zadruga - nadzor 

 
« Prethodna   Sljedeca »