• Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Home arrow Projekti arrow Izrada projekta kluba "Brodari" na Mejdanu u Mostaru
Izrada projekta kluba "Brodari" na Mejdanu u Mostaru PDF Ispis E-mail

  Image

Izrada glavnog projekta sa revizijom  rekonstrukcije eksterijera kluba „Brodari“ na Mejdanu u ul. Trg 1. Maja u Mostaru, kao i misija geotehničkog inžinjerstva (misija G21) i izrada pisanog izvještaja o reviziji glavnog projekta geotehničkog inžinjerstva  misija (G23)

Agencija “Stari grad” je dana 11.04.2017.godine donijela Odluku o pokretanju postupka javne nabavke putem direktnog sporazuma za nabavku usluga – Izrada glavnog projekta sa revizijom  rekonstrukcije eksterijera kluba „Brodari“ na Mejdanu u ul. Trg 1. Maja u Mostaru. Sredstva su obezbjeđena u Budžetu Grada Mostara za 2017.godinu (Izgradnja objekata u Starom gradu). Nakon sprovedenog postupka dana 27.04.2017.godine je zaključen Ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem ARHI PLUS d.o.o. Mostar za usluge izrade Glavnog projekta sa revizijom  rekonstrukcije eksterijera kluba „Brodari“ na Mejdanu u ul.Trg 1. Maja u Mostaru, vrijednosti 6.786,00 KM sa PDV-om.

Nakon izrade glavnog projekta sa revizijom  upućen je zahtjev Federalnom ministarstvu prostornog uređenja za izdavanje odobrenja za građenje,te je isto uputilo Agenciji“Stari grad“ dopunu zahtjeva dana 10.07.2017.godine.

Agencija “Stari grad” je dana 25.09.2017.godine donijela Posebnu Odluku o pokretanju postupka javne nabavke putem direktnog sporazuma za nabavku usluga – Izrada glavnog projekta misija geotehničkog inžinjerstva (misija G21) i izrada pisanog izvještaja o reviziji glavnog projekta geotehničkog inžinjerstva  misija (G23) za objekat kluba „Brodari“ na Mejdanu u ul.Trg 1. Maja u Mostaru, radi izdavanja odobrenja za građenje za radove na rekonstrukciji krovne konstrukcije i fasade na otvorima kluba „Brodari“ u Mostaru.

Nakon sprovedenog postupka dana 05.10.2017.godine je zaključen Ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem – ZAGREBINSPEKT d.o.o. Mostar, za nabavku usluga Izrada glavnog projekta misija geotehničkog inžinjerstva (misija G21) i izrada pisanog izvještaja o reviziji glavnog projekta geotehničkog inžinjerstva  misija (G23) za objekat kluba „Brodari“ na Mejdanu u ul. Trg 1. Maja u Mostaru, u vrijednosti 1.950,00 KM sa PDV-om.

Nakon izrade navedenih misija Agencija „Stari grad“ je zatražila saglasnosti za elektro priključenje,za vodovod i telekom instalacije te je dobila iste od strane javnih preduzeća.

Dana 08.01.2017.godine Agencija „Stari gard“ je sa kompletiranom projektnom dokumentacijom podnijela zahtjev Federalnom ministarstvu prostornog uređenja za izdavanje odobrenja za građenje na rekonstrukciji krovne konstrukcije i fasade sa otvorima kluba“Brodari“ na Mejdanu u Mostaru u Ul.  Trg 1.maj.   

 
« Prethodna   Sljedeca »