• Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Home arrow Projekti arrow Video nadzor u Starom gradu
Video nadzor u Starom gradu PDF Ispis E-mail
 

Video nadzor u Starom gradu, Mostar

Agencija “Stari grad” je 29.03.2017.godine donijela Odluku o pokretanju postupka javne nabavke putem konkurentskog zahtjeva za dostavu ponuda za nabavku usluga „Video-nadzor u Starom gradu”. Sredstva su osigurana iz Budžeta Grada Mostara za 2017.godinu.

Dana 28.04.2017.godine Agencija „Stari grad“ je zaključila Ugovor o djelu sa Gosp. Armin Džuburom dipl.ing.el.teh. kao svojim ovlaštenim predstavnikom, koji će djelovati u njeno ime za izradu predmjera usluga za tenderski dokumenat kao i usluge stručnog nadzora nad izvođenjem usluga Video nadzora u Starom gradu, u vrijednosti od 300,00 KM. Sredstva su osigurana iz Budžeta Grada Mostara za 2017.godinu.

Nakon sprovođenja postupka javne nabavke u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama i podzakonskim aktima, Agencija „Stari grad“ je dana 25.05.2017.godine zaključila Ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem – AGENCIJA KAMIR d.o.o. Široki Brijeg za usluge Video-nadzor u Starom gradu, u vrijednosti 13.880,88 KM KM sa PDV-om.

U skladu sa tenderskom dokumentacijom izvedeni su slijedeći radovi:

Instalacija licence za kameru u aplikaciji video nadzora;

Nabavka, isporuka i ugradnja četri IP kontaktne kolor kamere;

Nabavka, isporuka i ugradnja mrežćnog preklopnika, metalnog ormara, POE injektora, CAT-a, prespojnih i napojnih kablova, prenaponske zaštite, eurofleks i metalnih cijevi.

 

Dana 22.06.2017.godine Agencija “Stari grad” je od strane izvođača radova AGENCIJA KAMIR d.o.o. Široki Brijeg dobila Obavijest o završetku radova po ugovoru br.I-25-298-12/17 od 25.05.2017.godine.

Komisija za pregled izvršenih radova prema Ugovoru je zapisnički dana 05.07.2017.godine izvršila pregled radova, te konstatovala da su izvedeni prema projektu i ugovorenim uslovima, te se isti mogu primiti od strane investitora.


 
« Prethodna   Sljedeca »