• Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Home arrow Projekti arrow Projekat konzervatorskih radova na tekućem održavanju pratećih objekata Biskupije u Vukodolu
Projekat konzervatorskih radova na tekućem održavanju pratećih objekata Biskupije u Vukodolu PDF Ispis E-mail

Image 

Projekat konzervatorskih radova na tekućem održavanju pratećih objekata Biskupije u Vukodolu – Mostar i radovi obnove zapadne fasade Biskupije u Vukodolu

Agencija “Stari grad” je dana 16.07.2018.godine donijela Posebnu Odluku o pokretanju postupka javne nabavke putem direktnog sporazuma  za nabavku usluga – Projekat konzervatorskih radova na tekućem održavanju pratećih objekata Biskupije u Vukodolu – Mostar, iz razloga što se prilikom ranijih aktivnosti na radovima tekućeg održavanja kod čišćenja kompleksa od raslinja pojavila mogućnost daljeg obrušavanja zidanih struktura pratećih objekata Biskupije. Sredstva su obezbjeđena u Budžetu Grada Mostara za 2018.godine, a projekat je uradila firma „ARHI PLUS“ d.o.o. Mostar, dok je vrijednost projekta  iznosila 1.111,50 KM.

Dana 21.12.2018. godine Agencija „Stari grad“ je donijela Odluku o pokretanju postupka javne nabavke putem direktnog sporazuma  za nabavku radova – Obnova zapadne fasade Biskupije u Vukodolu. Sredstva su obezbjeđena u Budžetu Grada Mostara za 2018.godinu.

Nakon sprovedenog postupka, Agencija „Stari grad“ je 26.12.2018. godine potpisala Ugovor sa kompanijom „GRADNJA“ d.o.o. Mostar za izvođenje predmetnih radova u vrijednosti 6.979,05 KM sa PDV-om.

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
 
 
« Prethodna   Sljedeca »