• Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Home arrow Projekti arrow Izrada i postavljanje nadstrešnica-tendi u području Starog grada, Mostar
Izrada i postavljanje nadstrešnica-tendi u području Starog grada, Mostar PDF Ispis E-mail

Image   

Gradonačelnik Grada Mostara je dana 09.06.2020. godine donio Posebnu odluku o pokretanju postupka javne nabavke za nabavku radova: „Izrada i postavljanje nadstrešnica – tendi u području Starog grada oko Starog mosta u Mostaru“, te ovlastio Agenciju „Stari grad“ za implementaciju cjelokupnog postupka. Sredstva su obezbjeđena iz budžeta Grada Mostara za 2020. godinu kao i bespovratna sredstva po Javnom oglasu dodjeljena od strane Federalnog ministarstva kulture i sporta aplikantu Agenciji „Stari grad“ u ukupnom iznosu od 30,000,00 KM.

Nakon sprovedenog postupka javne nabavke,  Grad Mostar je dana 27.11.2020. godine potpisao  Ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem „SUMAN“ d.o.o. Gračanica za predmetne radove u vrijednosti od 43.236,50 KM sa PDV-om. 

 KARAKTERISTIKE  TENDI:

Konstrukcija tende

Al. Profili plastificirani u bijeloj boji

Platno- akril

Akryl profesionalno platno za tende 300g/m²

Dezen prema izboru iz kataloga

Rukovanje

Manuelno kurbla

Zaštita

Aluminijski krović u bijeloj boji

Specifikacije

Front profil ruke Al. 59x31x1,8mm

Torziona cijev 40x40x1,5mm

Veliki profil ruke Al.59x31x1,8mm

Namotna cijev Fe fi70mm

Mali profil ruke Al.51x26x1,8mm

Komisija za pregled izvršenih radova je zapisnički 28.12.2020.godine izvršila internu primopredaju izvedenih radova između Izvođača i Investitora za: „Izrada i postavljanje nadstrešnica – tendi u području Starog grada oko Starog mosta u Mostaru“, te konstatovala da su radovi izvedeni prema obimu radova i ugovorenim uslovima u skladu sa važećim tehničkim propisima, obaveznim standardima,  normativima i obavezama koje proističu iz Odluke Komisije za zaštitu nacionalnih spomenika o proglašenju "Historijskog urbanog krajolika Mostar" nacionalnim spomenikom BiH, kao i Zakona o prostornom planiranju i korišćenju zemljišta na nivou Federacije BiH.

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
  
 
« Prethodna   Sljedeca »