• Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Home arrow Projekti arrow Tekuće održavanje enterijera u prostoru Saveza veterana policije HNK 1991-1995
Tekuće održavanje enterijera u prostoru Saveza veterana policije HNK 1991-1995 PDF Ispis E-mail

Image  

Tekuće održavanje enterijera u prostoru Saveza veterana policije HNK 1991-1995

Agencija "Stari grad" je dana 19.07.2021. godine donijela Odluku o pokretanju postupka javne nabavke putem direktnog sporazuma za nabavku radova: "Tekuće održavanje enterijera u prostoru Saveza veterana policije HNK 1991.-1995., u Ul. Gojka Vukovića br. 1A u Mostaru " u vrijednosti od 6.000,00 KM bez PDV-a. Sredstva su obezbjeđena u Budžetu Grada Mostara za 2021.godinu. Nakon sprovedenog postupka javne nabavke, Agencija „Stari grad“ je dana 22.07.2021. godine je potpisala  Ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem „GRADNJA“ d.o.o. Mostar za obavljanje radova:"Tekuće održavanje enterijera u prostoru Saveza veterana policije HNK 1991.-1995., u Ul. Gojka Vukovića br. 1A u Mostaru“ u vrijednosti od 6.869,30 KM sa PDV-om. 

U skladu sa potpisanim ugovorom, izvršeni su slijedeći radovi: 

Pripremni radovi: Preuzimanje i mobilizacija gradilišta; štemanje podnih pločica i podne ploče d=15 cm te odvoz na gradsku deponiju; betoniranje podne ploče te nabavka i ugradnja novih podnih pločica.

Stolarski radovi: Nabavka i ugradnja ulaznih vrata dimenzija 150 x 223cm od više komornog PVC profila u boji drveta djelom ostakljenim ornament izo-staklom.

Podopolagački radovi: Nabavka i ugradnja laminat-parketa sa potrebnim predradnjama i rubnom lajsnom.

Elektro-Instalaterski radovi: Nabavka potrebnog materijala te prebacivanje prekidača na potrebnu poziciju kod ulaznih vrata; nabavka i ugradnja GTR sa potrebnom opremom (osigurači, sabirnici, tabla); nabavka i ugradnja plafonskih rasvjetnih tijela (glavni prostor, čajna kuhinja, prostor wc-a); nabavka i ugradnja prekidača i utičnica.

Vodoinstalaterski radovi: Ugradnja dovoda sanitarne vode u podnu ploču; nabavka i ugradnja PPR vodovodne cijevi za priključak na javnu vodovodnu mrežu u dužini od 9metara; nabavka sanitarne opreme školjka sa vodokotlićem; nabavka i ugradnja umivaonika sa baterijom i sifonom za bojler te ogledalom; nabavka i ugradnja bojlera 5litara.

Ostali radovi: Obrada vodootpornim kitom limenih prozorskih klupica; nabavka i ugradnja potrebnih opšavnih lajsni za sobna unutrašnja vrata; nabavka i ugradnja odgovarajućeg praga na unutrašnjim vratima Š80cm; demontaža starog parketa i odvoz na deponiju, te premještanje postojećeg namještaja unutar prostora. 

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
  
 
« Prethodna   Sljedeca »