• Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Home arrow Projekti arrow Tekuće održavanje u Historijskom gradskom području Blagaj
Tekuće održavanje u Historijskom gradskom području Blagaj PDF Ispis E-mail

Image  

Tekuće održavanje u Historijskom gradskom području Blagaj

Agencije "Stari grad" je 11.06.2021.godine pokrenula postupak javne nabave putem konkurentskog zahtjeva s provođenjem e-aukcije za dostavu ponuda za radove:Tekuće održavanje u Historijskom gradskom području Blagaj“ u vrijednosti od 16.600,00 KM bez PDV-a. Sredstva su obezbjeđena iz budžeta Grada Mostara za 2021. godinu. Nakon sprovedenog postupka javne nabavke, Agencija „Stari grad“ je 02.07.2021. godine potpisala Ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem G.D. „BIŠINA“ d.o.o. Mostar za obavljanje radova na predmetnom projektu u vrijednosti od 19.407,43 KM sa PDV-om. 

Dana 05.07.2021.godine je donesena Odluku o pokretanju postupka javne nabave putem direktnog sprazuma za dostavu ponuda za usluge: „ Nadzor nad Tekućim održavanjem u Historijskom gradskom području Blagaj“ u vrijednosti od 480,00 KM bez PDV-a. Sredstva su obezbjeđena iz budžeta Grada Mostara za 2021. godinu.

U skladu sa tenderskom dokumentacijom i uslovima iz potpisanog ugovora, izvršeni su slijedeći radovi:

Zemljani radovi: Iskop zemlje III, IV i V kategorije za temelje kamenog zida koji će se raditi uz betonski zid sa odvozom materijala na deponiju; Nasipanje materijala oko temelja sa nabijanjem nakon betoniranja istih.

Betonski radovi: Nabavka i betoniranje temelja betonom MB30; Nabavka, doprema sječenje, savijanje, vezanje i ugradnja armature.

Zidarski radovi: Nabavka materijala i zidanje kamenom krečnjakom zida debljine d=30-40cm; Nabavka materijala i fugiranje zida; Nabavka materijala i izrada kape zida betona MB30 sa spojem kamenog zida i betonskog, širine d=80cm sa lakim armiranjem; Nabavka materijala i izrada cijevi za produženje postojećih barbakana cijevima od Cu lima d=0.6mm, Ø80mm. 

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
 
« Prethodna   Sljedeca »